Badok. Euskal Kantagintzaren ataria
Harremanetarako formularioa
Hemen zaude > sarrera > artistak > etsaiak> Iraultza
etsaiak > Iraultza (SG) Autoekoizpena, 1993 ()
  • Paul Erdozia, bateria
  • Iñigo Arrasate "Iñigito", gitarra
  • Txarri, gitarra
  • Josu Arrasate "Artrofi", baxua
  • Aitor Ibarra "Auo", ahotsa

Kolaboratzailea:

  • Portu (RIP)
1. - Iraultza 

2. - Subversión antimilitar

Grabazioa: "Iraultza", Ibilaldian (Lekeitio, Bizkaia); "Subversión militar", Iguana estudioan (Bilbo)

etsaiak > diskografia

>>Etsaien etsaiak

Esan Ozenki, 1992 (LP)

>>Iraultza

Autoekoizpena, 1993 (SG)

>>Presoak S.O.S.

Esan Ozenki, 1994 (LP)

>>Gerra zikina

Esan Ozenki, 1995 (CD)

>>1987-1997: Etsaiak 10 urte

Esan Ozenki, 1996 (VHS)

>>Bakearen guda

Esan Ozenki, 1997 (CD)

>>Askatasun taupada

Esan Ozenki, 1999 (CD)

>>Zuzenean

Esan Ozenki, 2000 (CD)

>>Kaos

Metak, 2001 (CD)

>>Luzemetralla

Metak, 2001 (VHS)

>>Amen

Oihuka, 2003 (CD)

>>Apurtu arte

Baga Biga, 2008 (CD)