Badok. Euskal Kantagintzaren ataria
Harremanetarako formularioa
Hemen zaude > sarrera > artistak > xabier lete> Lore bat, zauri bat
xabier lete > Lore bat, zauri bat (LP) Herri Gogoa, 1978 (HG-181 LS) Iraupena: 39' 05"

Azala: Juan Luis Goikolea

  • Xabier Lete, ahotsa, gitarra
  • Antton Valverde, musika laguntzak

1. - Canço a Catalunya (Hitzak eta doinua: Xabier Lete)

2. - Lore bat, zauri bat (Hitzak eta doinua: Xabier Lete)

3. - Teologia, ideologia (Hitzak eta doinua: Xabier Lete)

4. - Xalbadorren heriotzean (I) (Hitzak: Lourdes Iriondo-Doinua: Antton Valverde)

5. - Xalbadorren heriotzean (II) (Hitzak eta doinua: Xabier Lete)

6. - Haizea dator ifarraldetik (Hitzak eta doinua: Xabier Lete)

7. - Gauaren ordezko eguna (Hitzak: Xabier Lete-Doinua: Antton Valverde)

8. - Herri zahar hontan (Hitzak: Xabier Lete-Doinua: Antton Valverde)

Grabazioa: Beobide estudioa (Donostia)

Soinu teknikaria: I˝aki Beobide

Beste euskarrietan:

  • CD Elkar, 1999 (KD-HG-181)

Beste argitaraldiak:

  • CD Elkar, 2006 (Elkar Klasik KD-743) -birmasterizaturik-

 

Entzun: Canšo a Catalunya
xabier lete > diskografia

>>Xabier Lete

Herri Gogoa / Edigsa, 1968 (EP)

>>Xabier Lete

Herri Gogoa / Edigsa, 1969 (EP)

>>Lourdes Iriondo-Xabier Lete

Herri Gogoa, 1969 (EP)

>>Xabier Lete

Artezi, 1974 (LP)

>>Bertso zaharrak

Herri Gogoa / Edigsa, 1974 (LP)

>>Kantatzera noazu

Artezi, 1976 (LP)

>>Txirritaren bertsoak

Herri Gogoa / Edigsa, 1976 (LP)

>>Lurdes Iriondo-Xabier Lete

Herri Gogoa / Edigsa, 1976 (LP)

>>Lore bat, zauri bat

Herri Gogoa, 1978 (LP)

>>Eskeintza

Elkar, 1991 (LP)

>>Hurbil iragana

Elkar, 1992 (LP)

>>Xenpelar-Bilintx

Elkar, 2001 (CD)

>>Elizanburu-Etxahun-Ota˝o

Elkar, 2001 (CD)

>>Basarri-Uztapide

Elkar, 2001 (CD)

>>Xalbador

Elkar, 2001 (CD)

>>Lazkao Txiki

Elkar, 2001 (CD)

>>Txirrita 1

Elkar, 2001 (CD)

>>Txirrita 2

Elkar, 2001 (CD)

>>R.M. Rilkeren "Orduen liburua"

Pamiela / Arteola, 2004 (CD)

>>Abestitzak eta poema kantatuak

Elkar, 2006 (Liburua)

Askoren artean

- Kontrapas (Hitzak: Bernat Etxepare-Musika: Xabier Lete); Bai euskarari (Euskaltzaindia, 1978)

-  Trapu zaharrak (Hitzak eta musika: Jose Maria Iparragirre); Iparragirre. Zure oroiz (Xoxoa, 1981)