Badok. Euskal Kantagintzaren ataria
Harremanetarako formularioa
Hemen zaude > sarrera > artistak > kepa junkera> Kalea
kepa junkera > Kalea (CD) Warner Music, 2009 ()
  • Leon Gieco, ahotsa (1)
  • Fabiana Cozza, ahotsa (2)
  • Mawaca, ahotsa (2, 14)
  • Ivan Lins, ahotsa (3)
  • Jorge Villamizar, ahotsa (4)
  • Gerardo Alfonso, ahotsa (4)
  • Liliana Herrero, ahotsa (5)
  • Georgina Hassan, ahotsa (6)
  • Liliana Vitale, ahotsa (6)
  • Adriana Varela, ahotsa (7)
  • Vander Lee, ahotsa (8)
  • Kadu Viana, ahotsa (8)
  • Fabio Cadore, ahotsa (8)
  • Viticus, ahotsa (8, 21, 23)
  • Juanes, ahotsa (9)
  • Sandra Mihanovich, ahotsa (10)
  • Abel Pintos, ahotsa (10)
  • Eme y Ele, ahotsa (11)
  • Pedro Aznar, ahotsa (12)
  • Pablo Milanes, ahotsa (13)
  • Renato Braz, ahotsa (14)
  • Hilda Lizarazu, ahotsa (15)
  • Juan Carlos Baglietto, ahotsa (15)
  • Lila Downs, ahotsa (16)
  • Nora Sarmoria, ahotsa (17)
  • Maria Marquez, ahotsa (18)
  • Martha Gonzalez, ahotsa (18)
  • Ximena Sariñana, ahotsa (19)
  • Miguel Inzunza, ahotsa (19)
  • Fabiana Cozza, ahotsa (20)
  • Nambuzim, ahotsa (20)
  • Manuel Garcia Herrera, ahotsa (21)
  • Barbatuques, ahotsa (22)
  • Pamela Rodriguez, ahotsa (22)
  • Mayito, ahotsa (23)
  • Patricia Sosa, ahotsa (24)
  • Susana Baca, ahotsa (24)

CD 1

1. - Agur Jaunak (Herrikoia)

2. - Madalen Buzturingo (Herrikoia)

3. - Adios ene maitia (Herrikoia)

4. - Gure aitak amari (Herrikoia)

5. - Santa Ageda (Herrikoia)

6. - Atxiketan potxiketan (Herrikoia)

7. - Goizian argi hastian (Herrikoia)

8. - Ala kinkiri ala kunkuru (Herrikoia)

9. - Aldapeko (Herrikoia)

10. - Oi nere zoragarria (Herrikoia)

11. - San Migelen bertsoak (Herrikoia)

12. - Txori erresiñula (Herrikoia)

CD 2

13. - Txoria txori (Herrikoia)

14. - Andre Madalen (Herrikoia)

15. - Haurrek ikas zazue (Herrikoia)

16. - Haurtxo polita (Herrikoia)

17. - Barku sinple batean (Herrikoia)

18. - Apaizen kontra (Herrikoia)

19. - Antoni eta Anton (Herrikoia)

20. - Amak ezkondu ninduen (Herrikoia)

21. - Glu glu glu (Herrikoia)

22. - Aita San Antonio (Herrikoia)

23. - Habanara joan ginan (Herrikoia)

24. - Lua lua (Herrikoia)

kepa junkera > diskografia

>>Infernuko auspoa

Elkar, 1987 (LP)

>>Triki up

Elkar, 1990 (LP)

>>Trikitixa zoom

Karonte, 1991 (LP)

>>Trans-Europe Diatonique

Silex, 1993 (CD)

>>Kalejira al-buk

Elkar, 1994 (CD)

>>Lau eskutara

Elkar, 1995 (CD)

>>Leonen orroak

Elkar, 1996 (CD)

>>Bilbao 00:00h

Resistencia, 1998 (CD)

>>Tricky!

Kaira Productions, 2000 (CD)

>>Kepa Junkera, trikitixa

BBK Fundazioa, 2000 (Liburua)

>>Maren

EMI Odeon, 2001 (CD)

>>K

EMI Odeon, 2003 (CD)

>>K

EMI Music Spain, 2003 (DVD)

>>Athletic bihotzez

Balea Musika Ideiak, 2004 (CD)

>>Hiri

Elkar, 2006 (CD)

>>Etxea

Warner Music, 2008 (CD)

>>Fandango: Provenša Sessions

Hiri Records, 2009 (CD)

>>Kalea

Warner Music, 2009 (CD)

>>Fandango: Habana Sessions

Hiri Records, 2010 (CD)

>>Herria

Warner Music / Hiri Records, 2010 (CD)

>>Ultramarinos & Coloniales

Hiri Records / Warner Music, 2011 (CD)

>>Ipar haizea

Hiri Records, 2012 (CD)