Badok. Euskal Kantagintzaren ataria
Harremanetarako formularioa
Hemen zaude > sarrera > artistak > kepa junkera> Trikitixa zoom
kepa junkera > Trikitixa zoom (LP) Karonte, 1991 (Nuba LP-7752) Iraupena: 45' 39"
  • Kepa Junkera, trikitixa, trikitixa midi
  • Imanol Urkizu, ahotsa, pandereta
  • Aitor Landeta, bateria
  • Agustin Gereñu, baxua
  • Alberto Rodriguez, gitarra elektrikoa, gitarra akustikoa, mandolina
  • Javier Alzola, saxofoi sopranoa, flagelot

Laguntzaileak:

  • Anton Latxa, gitarra akukstikoa
  • Bixente Martinez, mandolina
  • Txarli de Pablo, baxua
  • Jose Urrejola, flauta
  • Xabi Turull, perkusioa
  • Arkadiusz Tomasz Czyzewski, biolin elektrikoa
  • Frederic Gaillardet, teklatuak
  • Joseba Tapia, trikitixa
  • Jose Mari Santiagp "Motriku", panderoa

1. - Trikitixa zoom (Musika: Kepa Junkera)

2. - Andrakaseko errementaria (Musika: Kepa Junkera)

3. - Arrapaladan (Musika: Kepa Junkera-Hitzak: Jon Sarasua)

4. - Diatonik axe (Musika: Kepa Junkera, Alberto Rodriguez)

5. - Eritegiko martxa (Musika: Kepa Junkera)

6. - Irlanda (Musika: Kepa Junkera)

7. - Libre (Musika: Kepa Junkera, Agustin Gereñu)

8. - Ene izar maitea (Musika: Kepa Junkera-Hitzak: Xabier Amuriza)

9. - Ozeano Artikoa (Musika: Kepa Junkera, Alberto Rodriguez)

10. - Raz-eko muturra (Musika: Kepa Junkera)

11. - Bihar arte (Musika: Kepa Junkera)

Grabazioa: Elkar estudioa (Donostia), 1991ko uda

Moldaketak: Kepa Junkera, Agustin Gere˝u, Aitor Landeta, Alberto Rodriguez, Javier Alzola, Txarli de Pablo, Bixente Martinez, Anton Latxa

Beste euskarrietan:
  • CD Nuba records, 1991 (NUBA 7752-1)

 

kepa junkera > diskografia

>>Infernuko auspoa

Elkar, 1987 (LP)

>>Triki up

Elkar, 1990 (LP)

>>Trikitixa zoom

Karonte, 1991 (LP)

>>Trans-Europe Diatonique

Silex, 1993 (CD)

>>Kalejira al-buk

Elkar, 1994 (CD)

>>Lau eskutara

Elkar, 1995 (CD)

>>Leonen orroak

Elkar, 1996 (CD)

>>Bilbao 00:00h

Resistencia, 1998 (CD)

>>Tricky!

Kaira Productions, 2000 (CD)

>>Kepa Junkera, trikitixa

BBK Fundazioa, 2000 (Liburua)

>>Maren

EMI Odeon, 2001 (CD)

>>K

EMI Odeon, 2003 (CD)

>>K

EMI Music Spain, 2003 (DVD)

>>Athletic bihotzez

Balea Musika Ideiak, 2004 (CD)

>>Hiri

Elkar, 2006 (CD)

>>Etxea

Warner Music, 2008 (CD)

>>Fandango: Provenša Sessions

Hiri Records, 2009 (CD)

>>Kalea

Warner Music, 2009 (CD)

>>Fandango: Habana Sessions

Hiri Records, 2010 (CD)

>>Herria

Warner Music / Hiri Records, 2010 (CD)

>>Ultramarinos & Coloniales

Hiri Records / Warner Music, 2011 (CD)

>>Ipar haizea

Hiri Records, 2012 (CD)