Badok. Euskal Kantagintzaren ataria
Harremanetarako formularioa
Hemen zaude > sarrera > artistak > kepa junkera> Lau eskutara
kepa junkera > Lau eskutara (CD) Elkar, 1995 (Triki KD-428) Iraupena: 38' 59"

Azala: Susana Rico

  • Julio Pereira, bandolima, Bragako gitarra, gitarra cavaquinhoa, txalaparta
  • Kepa Junkera, trikitixa, trikitixa kaxa, txalaparta

Laguntzailea:

  • Minela, ahotsa (7)

1. - Madagaskar (Musika: Kepa Junkera)

2. - Eguzkiaren dizdira (Musika: Kepa Junkera, Julio Pereira)

3. - Pedrinhas (Musika: Kepa Junkera)

4. - Dantza con noivos (Musika: Kepa Junkera)

5. - Señora Moça (Musika: Kepa Junkera)

6. - Kalatxoriak (Musika: Kepa Junkera, Julio Pereira)

7. - Sodade (Musika: Luis Morais, Amando Cabral)

8. - Jainkoaren poza (Musika: Kepa Junkera)

9. - Pátio das camélias (Musika: Julio Pereira, Kepa Junkera)

10. - Pousada das neves (Musika: Julio Pereira, Kepa Junkera)

11. - Después de la misa (dedicada a Jean Phocas) (Musika: Kepa Junkera)

12. - Disfraces (Musika: Julio Pereira, Kepa Junkera, Herrikoia)

13. - Lau eskutara (Musika: Julio Pereira, Kepa Junkera)

Grabazioa: Elkar estudioa (Donostia)

Soinu teknikaria: Jean Phocas

Moldaketak: Julio Pereira

Entzun: Madagaskar
kepa junkera > diskografia

>>Infernuko auspoa

Elkar, 1987 (LP)

>>Triki up

Elkar, 1990 (LP)

>>Trikitixa zoom

Karonte, 1991 (LP)

>>Trans-Europe Diatonique

Silex, 1993 (CD)

>>Kalejira al-buk

Elkar, 1994 (CD)

>>Lau eskutara

Elkar, 1995 (CD)

>>Leonen orroak

Elkar, 1996 (CD)

>>Bilbao 00:00h

Resistencia, 1998 (CD)

>>Tricky!

Kaira Productions, 2000 (CD)

>>Kepa Junkera, trikitixa

BBK Fundazioa, 2000 (Liburua)

>>Maren

EMI Odeon, 2001 (CD)

>>K

EMI Odeon, 2003 (CD)

>>K

EMI Music Spain, 2003 (DVD)

>>Athletic bihotzez

Balea Musika Ideiak, 2004 (CD)

>>Hiri

Elkar, 2006 (CD)

>>Etxea

Warner Music, 2008 (CD)

>>Fandango: Provenša Sessions

Hiri Records, 2009 (CD)

>>Kalea

Warner Music, 2009 (CD)

>>Fandango: Habana Sessions

Hiri Records, 2010 (CD)

>>Herria

Warner Music / Hiri Records, 2010 (CD)

>>Ultramarinos & Coloniales

Hiri Records / Warner Music, 2011 (CD)

>>Ipar haizea

Hiri Records, 2012 (CD)