Badok. Euskal Kantagintzaren ataria
Harremanetarako formularioa
Hemen zaude > sarrera > artistak > kepa junkera> Maren
kepa junkera > Maren (CD) EMI Odeon, 2001 (724353549008) Iraupena: 62' 37"

Azala: Aitor Etxeberria, M.J. Aoiz, Kike de la Pe˝a, Eva Abril

  • Kepa Junkera, trikitixa
  • Igor Otxoa, txalaparta
  • Harkaitz Martinez, txalaparta
  • Ibon Koteron, alboka
  • Roberto Caballero, programazioa
  • Julio Andrade, kontrabaxua
  • Angel Unzu, mandolina, 12 sokako gitarra, gitarra, tinplea
  • Blas Fernandez, programazioa
  • Unai Gonzalez, programazioa

Laguntzaileak:

  • Hevia, midi gaita 
  • Bulgarka Junior, ahotsak
  • Roston Kuchichian, duduk-a
  • Gilles Chabenat, vielle-a
  • Anton Latxa, ahotsa
  • Natxo de Felipe, ahotsa
  • Tontxu, ahotsa
  • Tirana, ahotsak
  • Frederic Manoukian, pianoa
  • Juan Manuel Cañizares, gitarra espainiarra
  • Guillaume Humery, klarinetea, klarinete baxua
  • Glen Velez, kanjira, req-a, bodhran-a, bendhir-a, marakak, danborra, ahotsa
  • Andy Narell, steel drum-a
  • Jose Antonio Ramos, tinplea
  • Maria del Mar Bonet, ahotsa
  • Hughes de Courson, koruak
  • Justin Vali, valiha, koru malgatxea, hitz malgatxeak, ahotsa
  • Javier Tejedor, Asturiaseko gaita
  • Jose Tejedor, Eskoziako danborra
  • Olga Cerpa, ahotsa
  • Caterina-Ricardo-Fayçal-Luca, hari laukotea
  • Michel Bordeleau, zapatak
  • Natalia Intxauspe, ahotsa 
  • Marta Alustiza, ahotsa

1. - Bok-espok (Musika: Kepa Junkera)

2. - Ny hira hira (Hitzak: Xabier Amuriza, Manuel Gonzalez, Herrikoia-Musika: Kepa Junkera)

3. - Busturiko Vikingoak (Hitzak: Herrikoiak-Musika: Kepa Junkera)

4. - Mundaka (Musika: Kepa Junkera)

5. - Peliqueiroak Terranovan (Musika: Kepa Junkera)

6. - Izaro (Hitzak: Xabier Amuriza-Musika: Kepa Junkera)

7. - Urdaibai (Hitzak: Herrikoiak-Musika: Kepa Junkera)

8. - Maruelexa (Musika: Kepa Junkera)

9. - Mataculebra (Hitzak: Manuel Gonzalez-Musika: Kepa Junkera)

10. - Kaixarranka (Musika: Kepa Junkera)

11. - Balea (Hitzak: Justin Vali-Musika: Kepa Junkera)

12. - Oliene (Hitzak: Xabier Amuriza, Herrikoiak-Musika: Kepa Junkera)

13. - Maren (Hitzak: Xabier Amuriza-Musika: Kepa Junkera)

Grabazioa: Elkar estudioa (Donostia), 2001eko maiatza eta ekaina

Soinu teknikaria: Cesar Ibarretxe

Hari, klarinete eta ahots moldaketak: Bulgarka, Tirana



kepa junkera > diskografia

>>Infernuko auspoa

Elkar, 1987 (LP)

>>Triki up

Elkar, 1990 (LP)

>>Trikitixa zoom

Karonte, 1991 (LP)

>>Trans-Europe Diatonique

Silex, 1993 (CD)

>>Kalejira al-buk

Elkar, 1994 (CD)

>>Lau eskutara

Elkar, 1995 (CD)

>>Leonen orroak

Elkar, 1996 (CD)

>>Bilbao 00:00h

Resistencia, 1998 (CD)

>>Tricky!

Kaira Productions, 2000 (CD)

>>Kepa Junkera, trikitixa

BBK Fundazioa, 2000 (Liburua)

>>Maren

EMI Odeon, 2001 (CD)

>>K

EMI Odeon, 2003 (CD)

>>K

EMI Music Spain, 2003 (DVD)

>>Athletic bihotzez

Balea Musika Ideiak, 2004 (CD)

>>Hiri

Elkar, 2006 (CD)

>>Etxea

Warner Music, 2008 (CD)

>>Fandango: Provenša Sessions

Hiri Records, 2009 (CD)

>>Kalea

Warner Music, 2009 (CD)

>>Fandango: Habana Sessions

Hiri Records, 2010 (CD)

>>Herria

Warner Music / Hiri Records, 2010 (CD)

>>Ultramarinos & Coloniales

Hiri Records / Warner Music, 2011 (CD)

>>Ipar haizea

Hiri Records, 2012 (CD)