Badok. Euskal Kantagintzaren ataria
Harremanetarako formularioa
Hemen zaude > sarrera > artistak > kepa junkera> K
kepa junkera > K (DVD) EMI Music Spain, 2003 (724359925790/5992589)

DVD 1

1. - Oliene (Hitzak: Xabier Amuriza, Herrikoiak-Musika: Kepa Junkera)

2. - Kaixarranka (Musika: Kepa Junkera)

3. - Santimamiñeko fandangoa & ioaeoe (Musika: Kepa Junkera)

4. - Peliqueiroak Terranovan (Musika: Kepa Junkera)

5. - Herrik shaw (Musika: Kepa Junkera)

6. - Urdaibai (Hitzak: Herrikoiak-Musika:Kepa Junkera)

7. - Huriondo (Musika: Kepa Junkera)

8. - Del Hierro a Madagaskar (Musika;: Kepa Junkera-Hitzak: Pedro Guerra)

9. - Busturiko vikingoak (Hitzak: Herrikoiak-Musika:Kepa Junkera)

10. - Odolaren boza (Hitzak: Edorta Jimenez-Musika: Kepa Junkera)

11. - Zirkinipez (Musika: Kepa Junkera)

12. - Maren (Hitzak: Xabier Amuriza-Musika: Kepa Junkera)

13. - Ortigueira dantza (Musika: Kepa Junkera)

14. - Sunne (Musika: Kepa Junkera)

15. - Señora moça (Musika: Kepa Junkera)

16. - Bihar arte (Musika: Kepa Junkera)

17. - Gaztelugatxeko martxa (Musika: Kepa Junkera)

18. - Bok-espok (Musika: Kepa Junkera)

19. - Ny hira hira (Hitzak: Xabier Amuriza, Manuel Gonzalez, Herrikoia-Musika: Kepa Junkera)

DVD 2

1. - Making of

2. - Oliene (dokumentala)

3. - Herrik shaw (bideoklipa)

4. - Biografia

5. - Diskografia

6. - Extrak

kepa junkera > diskografia

>>Infernuko auspoa

Elkar, 1987 (LP)

>>Triki up

Elkar, 1990 (LP)

>>Trikitixa zoom

Karonte, 1991 (LP)

>>Trans-Europe Diatonique

Silex, 1993 (CD)

>>Kalejira al-buk

Elkar, 1994 (CD)

>>Lau eskutara

Elkar, 1995 (CD)

>>Leonen orroak

Elkar, 1996 (CD)

>>Bilbao 00:00h

Resistencia, 1998 (CD)

>>Tricky!

Kaira Productions, 2000 (CD)

>>Kepa Junkera, trikitixa

BBK Fundazioa, 2000 (Liburua)

>>Maren

EMI Odeon, 2001 (CD)

>>K

EMI Odeon, 2003 (CD)

>>K

EMI Music Spain, 2003 (DVD)

>>Athletic bihotzez

Balea Musika Ideiak, 2004 (CD)

>>Hiri

Elkar, 2006 (CD)

>>Etxea

Warner Music, 2008 (CD)

>>Fandango: Provenša Sessions

Hiri Records, 2009 (CD)

>>Kalea

Warner Music, 2009 (CD)

>>Fandango: Habana Sessions

Hiri Records, 2010 (CD)

>>Herria

Warner Music / Hiri Records, 2010 (CD)

>>Ultramarinos & Coloniales

Hiri Records / Warner Music, 2011 (CD)

>>Ipar haizea

Hiri Records, 2012 (CD)