Badok. Euskal Kantagintzaren ataria
Harremanetarako formularioa
Hemen zaude > sarrera > artistak > benito lertxundi> ...eta maita herria, Łken dezadan plazera
benito lertxundi > ...eta maita herria, Łken dezadan plazera (LP) Artezi, 1975 (AZ-5) Iraupena: 42' 34"
1. - Atarratzeko gazteluko kantua (Zuberotar herrikoia)

2. - Beti penetan (Nafar herrikoia)

3. - Lehen floria (Zuberotar herrikoia)

4. - Erregek gizon ederrik (Zuberotar herrikoia)

5. - Udaberrian (Bizkaitar herrikoia)

6. - Txori erresiñula (Zuberotar herrikoia)

7. - Jaun Baruak (Zuberotar herrikoia)

8. - Urzo Lüma gris gaixoa (Zuberotar herrikoia)

9. - Maria Solt eta Kastero (Zuberotar herrikoia, Pierre Topet "Etxahun Barkoxeko")

10. - Nere maitea (Nafar herrikoia)

11. - Basoilarrak (Zuberotar herrikoia, Nafarroako erara)

Grabazioa: Fonogram estudioa (Madril)

Beste argitaraldiak:
  • LP/K7 Elkar, 1981 (ELK-AZ-5)
  • CD Elkar, 1991 (KD-AZ-5)
  • CD Egunkaria, 1997 (ZC-135). Bilduma: Euskal musika; 1
  • CD Elkar Klasik, 2004 (KD-682) -birmasterizatua-
Entzun: Maria Solt eta Kastero
benito lertxundi > diskografia

>>Benito Lertxundi

Edigsa / Cinsa, 1967 (EP)

>>Benito Lertxundi

Cinsa / Edigsa, 1967 (EP)

>>Benito Lertxundi

Herri Gogoa / Edigsa, 1968 (EP)

>>Benito Lertxundi

Herri Gogoa / Edigsa, 1968 (EP)

>>Benito Lertxundi

Herri Gogoa, 1969 (LP)

>>Benito Lertxundi

Herri Gogoa, 1970 (EP)

>>Benito Lertxundi

Herri Gogoa, 1970 (EP)

>>Oro laŮo mee batek...

Artezi, 1974 (LP)

>>Gaueko ele ixilen baladak

Elkar, 1985 (LP)

>>Mauleko bidean

Elkar, 1987 (LP)

>>Pazko gaierdi ondua

Elkar, 1989 (LP)

>>Hunkidura kuttunak

Elkar, 1993 (CD)

>>Hunkidura kuttunak II

Elkar, 1994 (CD)

>>Hitaz oroit

Elkar, 1996 (CD)

>>Auhen sinfonikoa

Elkar, 1998 (CD)

>>Nere ekialdean

Elkar, 2002 (CD)

>>40 urtez ikasten egonak

Elkar, 2005 (CD)

>>Benito Lertxundi. Orioko Bardoa

La Voz del Folk, 2006 (Liburua)

>>Zergatik utzi kantatzeari?

La Voz del Folk, 2006 (Liburua)

>>Itsas ulu zolia

Elkar, 2008 (CD)

>>Oroimenaren oraina

Elkar, 2012 (CD)

>>Plazer bat izan duk, Benito!

Elkar, 2012 (Liburua)

Askoren artean

- Itzala (Hitzak: Andoni Egaña-Musika: Benito Lertxundi); 18/98+... auzolanean (Gara, 2006)