Badok. Euskal Kantagintzaren ataria
Harremanetarako formularioa
Hemen zaude > sarrera > artistak > jabier muguruza> Liverpool-Gernika
jabier muguruza > Liverpool-Gernika (CD) Hirusta Records, 2004 (HF 018KD) Iraupena: 45' 56"

Azala: Islada, Tania Argando˝a

  • Jabier Muguruza, ahotsa eta akordeoia
  • Jay Sikora, bateria
  • Kristian Sveholm, baxu elektrikoa
  • Pete Watson, teklatuak
  • Thomas Kongshavn, gitarra klasiko eta akustikoa
  • Michael Gay, gitarra elektrikoa
  • Mariona Castillo, ahotsa
  • Marte Helleseter, ahotsa
  • Tori Beaumont, ahotsa

1. - Eskaintza (Hitzak: Iñaki Irazu-Musika: Jabier Muguruza)

2. - Itsusia duk (Hitzak: Iñaki Irazu-Musika: Jabier Muguruza)

3. - Pantera emea: Bukowskiren poeman oinarritua (Hitzak eta musika: Jabier Muguruza)

4. - Itsasoak emandako indarra (Hitzak: Joseba Sarrionandia-Musika: Jabier Muguruza)

5. - CCCLXII (Hitzak: Ibon Sarasola-Musika: Jabier Muguruza)

6. - Frances Farmer (Hitzak eta musika: Jabier Muguruza)

7. - Joshua's lullaby (Hitzak: Nacho Fernandez-Musika: Jabier Muguruza)

8. - Benino edo Benito (Hitzak: Jabier Muguruza-Musika: Txema Garces)

9. - Loak hartutako txori bat izan nahi nuke (Hitzak: Jose Luis Padron-Musika: Jabier Muguruza)

10. - Zure lapurra (Hitzak: Iñaki Irazu-Musika: Jabier Muguruza)

11. - Iritziak euriaz (Hitzak: Bernardo Atxaga-Musika: Jabier Muguruza)

12. - Neska (Hitzak: Iñaki Irazu-Musika: Txema Garces)

Grabazioa: Centro Cultural Delicias (Zaragoza, Espainia), 2004ko maiatzaren 22a

Soinu teknikaria: Marc Neuhaus, Višenš Tio

Moldaketak: Txema Garces

Musika zuzendaria: Tim Pike


jabier muguruza > diskografia

>>Ja, ja

IZ, 1989 (LP)

>>Boza barruan

Elkar, 1994 (CD)

>>Kitarra bat nintzen

Elkar, 1996 (CD)

>>Aise

Elkar, 1997 (CD)

>>Fiordoan

Esan Ozenki, 1999 (CD)

>>Hain guapa zaude

Metak, 2001 (CD)

>>Enegarren postala

Resistencia, 2003 (CD)

>>Liverpool-Gernika

Hirusta Records, 2004 (CD)

>>Zeta

TX Diskak, 2005 (CD)

>>Nire gorputza

Mara Mara, 2005 (CD)

>>Abenduak 29

Resistencia, 2005 (CD)

>>Konplizeak

Elkar, 2007 (CD)

>>Taxirik ez

Resistencia, 2009 (CD)

>>Bikote bat

Resistencia, 2011 (CD)

>>Beste hogei

Resistencia, 2013 (CD)

Askoren artean

- Arraroa, noski (Musika: Jabier Muguruza-Hitzak: Bernardo Atxaga); Nafarroa Oinez-Tutera 97: Lan ta lan auzolan (1997)

- Niño (Musika: Jackson Browne-Hitzak: Jabier Muguruza); Jackson Browne. Cántame mis canciones (1998)

- Ni hiltzen naizenean (Musika eta hitzak: Julen Lekuona); Itsasoan urak handi dire (Hirusta, 2004)

- Zelayetakua (Hitzak: Lauaxeta-Musika: Jabier Muguruza); Ehungarrenean hamaika. Lauaxeta 2005 (Gaztelupeko Hotsak, 2005)

- Niño (zuzenean) (Musika: Jackson Browne-Hitzak: Jabier Muguruza); La Jungla Sonora Conciertos (EITB, 2006)

- So Long Marianne / Chelsea Hotel (Musika eta hitzak: Leonard Cohen); Acordes con Leonard Cohen (Discmedi, 2007)