Badok. Euskal Kantagintzaren ataria
Harremanetarako formularioa
Hemen zaude > sarrera > artistak > kepa junkera> Infernuko auspoa
kepa junkera > Infernuko auspoa (LP) Elkar, 1987 (ELK-152) Iraupena: 37' 41"
  • Kepa Junkera, esku soinua
  • Iñaki Zabaleta, eskusoinua
  • Jose Mari Santiago "Motriku", ahotsak, panderoa, txaramel

Laguntzaileak:

  • Marta Beaskoetxea, ahotsak
  • Joxan Goikoetxea, esku soinua
  • Natxo de Felipe, ahotsak, irrintziak
  • Anton Latxa, gitarra akustikoak
  • Bixente Martinez, gitarra elektrikoa, mandolina
  • Fran Lasuen, biolina
  • Joserra Fernandez, armonika, xirula
  • Txarli de Pablo, baxu elektrikoa
  • Jose Urrejola, saxofoia, flauta
  • Gotzone Sestorain, irrintziak

1. - Ederra baina mizkea (Musika: Kepa Junkera-Hitzak: Xabier Amuriza)

2. - Kaixo lagunak (Musika: Kepa Junkera-Hitzak: Xabier Amuriza)

3. - Huriondo (Musika: Kepa Junkera)

4. - Zolloko San Martinak (Musika: Kepa Junkera)

5. - Infernuko hauspoa (Musika: Kepa Junkera)

6. - Rekalde, dantzatu debalde (Musika: Kepa Junkera)

7. - Mugarik gabe (Musika: Kepa Junkera)

8. - Bizkaian zehar (Musika: Kepa Junkera-Hitzak: Xabier Amuriza)

9. - Mundu arraio honi (Musika: Kepa Junkera-Hitzak: Xabier Amuriza)

10. - Bilboko kutsaduraz gain (Musika: Kepa Junkera)

11. - Xuxuna (Musika: Kepa Junkera)

12. - Anbototik Oizera (Musika: Herrikoia, Kepa Junkera-Hitzak: Xabier Amuriza)

Grabazioa: Elkar estudioa

Beste euskarrietan:
  • CD Elkar, 1995 (Triki Elkar KD-152)
Entzun: Infernuko hauspoa
kepa junkera > diskografia

>>Infernuko auspoa

Elkar, 1987 (LP)

>>Triki up

Elkar, 1990 (LP)

>>Trikitixa zoom

Karonte, 1991 (LP)

>>Trans-Europe Diatonique

Silex, 1993 (CD)

>>Kalejira al-buk

Elkar, 1994 (CD)

>>Lau eskutara

Elkar, 1995 (CD)

>>Leonen orroak

Elkar, 1996 (CD)

>>Bilbao 00:00h

Resistencia, 1998 (CD)

>>Tricky!

Kaira Productions, 2000 (CD)

>>Kepa Junkera, trikitixa

BBK Fundazioa, 2000 (Liburua)

>>Maren

EMI Odeon, 2001 (CD)

>>K

EMI Odeon, 2003 (CD)

>>K

EMI Music Spain, 2003 (DVD)

>>Athletic bihotzez

Balea Musika Ideiak, 2004 (CD)

>>Hiri

Elkar, 2006 (CD)

>>Etxea

Warner Music, 2008 (CD)

>>Fandango: Provenša Sessions

Hiri Records, 2009 (CD)

>>Kalea

Warner Music, 2009 (CD)

>>Fandango: Habana Sessions

Hiri Records, 2010 (CD)

>>Herria

Warner Music / Hiri Records, 2010 (CD)

>>Ultramarinos & Coloniales

Hiri Records / Warner Music, 2011 (CD)

>>Ipar haizea

Hiri Records, 2012 (CD)