Badok. Euskal Kantagintzaren ataria
Harremanetarako formularioa
Hemen zaude > sarrera > artistak > kepa junkera> Athletic bihotzez
kepa junkera > Athletic bihotzez (CD) Balea Musika Ideiak, 2004 (KBK-132) Iraupena: 53' 52"
  • Kepa Junkera, trikitixa, perkusioak, teklatuak, tinplea, panderoak, akordeoia, ahotsak, baxu moldaketak, programazioak
  • Dani Tomas, gitarra, mandolina, gitarra moldaketak
  • Kepa Calvo, bateria
  • Kike Mora, baxua, baxu moldaketak
  • Jon Garmendia, txalaparta
  • Iñaki Plaza, txalaparta, perkusioak
  • Etxak, txalaparta, hodiak, harriak
  • David Nanclares, mandolina, tres
  • Unai Gonzalez, programazioak
  • Asier Ercilla, programazioak

Laguntzaileak:

  • Francis Diez, ahotsa
  • Bilboko Koral Elkartea, ahotsak
  • Faltriqueira, ahotsak
  • Tejedor, gaitak, Eskoziako kaxak
  • Mustapha Agarban, ahotsak (11)
  • John Jones, ahotsak (4)
  • Aitor Gorosabel, Alex Sardui, Iñaki Ortiz, Eñaut Elorrieta, Brigi Duque, Mikel Barba, ahotsak (4)
  • Unai Lobo, tronpeta (4)
  • Mikel Sanz, tronboia (4)
  • David Gabiña, saxofoia (4)
  • Tontxu Ipiña, ahotsak (12)
  • Iraia Inunziaga, ahotsak (8)

1. - Harrobiaz harro (Musika: Kepa Junkera-Hitzak: Xabier Amuriza)

2. - Orroak (Musika: Kepa Junkera-Hitzak: Xabier Amuriza)

3. - Chulos hasta pa perder (Musika: Kepa Junkera-Hitzak: Francis Diez)

4. - Mila kilometrotara atzetik (Musika: Kepa Junkera-Hitzak: Mikel Barba Huarte)

5. - Hegoa eta iparra (Musika: Kepa Junkera-Hitzak: Xabier Amuriza)

6. - Oinak egiten (Musika: Kepa Junkera-Hitzak: Kirmen Uribe)

7. - Mundu denak (Musika: Kepa Junkera-Hitzak: Kirmen Uribe)

8. - Estropadan (Musika: Kepa Junkera-Hitzak: Edorta Jimenez)

9. - Blanc zuri branco (Musika: Kepa Junkera-Hitzak: Txontxu Ipiña)

10. - Amets zurigorriak (Musika: Kepa Junkera-Hitzak: Igor Elorza)

11. - Dzuaru (Musika: Kepa Junkera-Hitzak: Edorta Jimenez, Mustapha Agarban)

12. - Herriaren zati (Musika: Kepa Junkera-Hitzak: Angel Mari Peñagarikano)

13. - Aurrera aurrera Athletic! (Musika: Kepa Junkera-Hitzak: Tontxu Ipiña)

Grabazioa: Balea Musika Ideiak estudioa (Arantzazu, Bizkaia)

Moldaketak: Kepa Junkera, Asier Ercilla



kepa junkera > diskografia

>>Infernuko auspoa

Elkar, 1987 (LP)

>>Triki up

Elkar, 1990 (LP)

>>Trikitixa zoom

Karonte, 1991 (LP)

>>Trans-Europe Diatonique

Silex, 1993 (CD)

>>Kalejira al-buk

Elkar, 1994 (CD)

>>Lau eskutara

Elkar, 1995 (CD)

>>Leonen orroak

Elkar, 1996 (CD)

>>Bilbao 00:00h

Resistencia, 1998 (CD)

>>Tricky!

Kaira Productions, 2000 (CD)

>>Kepa Junkera, trikitixa

BBK Fundazioa, 2000 (Liburua)

>>Maren

EMI Odeon, 2001 (CD)

>>K

EMI Odeon, 2003 (CD)

>>K

EMI Music Spain, 2003 (DVD)

>>Athletic bihotzez

Balea Musika Ideiak, 2004 (CD)

>>Hiri

Elkar, 2006 (CD)

>>Etxea

Warner Music, 2008 (CD)

>>Fandango: Provenša Sessions

Hiri Records, 2009 (CD)

>>Kalea

Warner Music, 2009 (CD)

>>Fandango: Habana Sessions

Hiri Records, 2010 (CD)

>>Herria

Warner Music / Hiri Records, 2010 (CD)

>>Ultramarinos & Coloniales

Hiri Records / Warner Music, 2011 (CD)

>>Ipar haizea

Hiri Records, 2012 (CD)