Badok. Euskal Kantagintzaren ataria
Harremanetarako formularioa
Hemen zaude > sarrera > artistak > kepa junkera> Etxea
kepa junkera > Etxea (CD) Warner Music, 2008 (51865 0485 2) Iraupena: 93' 06"

Azala: Kike de la Pe˝a, Aitor Etxebarria

  • Estrella Morente, ahotsa (1)
  • Lidia Pujol, ahotsa (2), koruak (5, 7)
  • Olga Cerpa, ahotsa (2)
  • Ana Belen, ahotsa (3)
  • Victor Manuel, ahotsa (3)
  • Teresa Salgueiro, ahotsa (4)
  • Ginesa Ortega, ahotsa (5)
  • Pedro Guerra, ahotsa (6)
  • Joao Afonso, ahotsa (7, 20)
  • Seydu, ahotsa (7, 20)
  • Vitorino, ahotsa (7, 15)
  • Leo Minax, ahotsa (7, 15)
  • Tito Paris, ahotsa (7)
  • Mafalda Arnauth, ahotsa (8)
  • Pau Dones, ahotsa (9)
  • Eliseo Parra, ahotsa (9, 11)
  • Amancio Prada, ahotsa (9)
  • Andres Calamaro, ahotsa (10), koruak (7)
  • Jaime Urrutia, ahotsa (10)
  • Loquillo, ahotsa (10)
  • Santiago Auseron, ahotsa (11)
  • Carmen Paris, ahotsa (11)
  • Xabier Diaz, ahotsa (11)
  • Manuel Luna, ahotsa (11)
  • Guadi Galego, ahotsa (11, 16)
  • Lluis Llach, ahotsa (12)
  • Uxia, ahotsa (13)
  • Marina Rossell, ahotsa (13)
  • Filipa Pais, ahotsa (13)
  • Miguel Bose, ahotsa (14)
  • Luis Pastor, ahotsa (15)
  • Lourdes Guerra, ahotsa (15)
  • Sole Gimenez, ahotsa (16)
  • Dulce Pontes, ahotsa (17)
  • Marina del Mar Bonet, ahotsa (18)
  • Luis Eduardo Aute, ahotsa (19)
  • Carlos Chacuen, ahotsa (19)
  • Andres Suarez, ahotsa (19)
  • Antonio Orozco, ahotsa (19)
  • Miguel Rios, ahotsa (19)
  • Luis Ramiro, ahotsa (19), koruak (7)
  • Joaquin Diaz, ahotsa (20)
  • Kepa Junkera, trikitixa, koruak, programazioa, giroak, txaloak, txalaparta, perkusioak 
  • Antonio Chainho, gitarra portugesa
  • Pedro Joia, gitarra
  • Roberto Fonseca, pianoa 
  • Michel Camilo, pianoa
  • Jose Antonio Ramos, tinplea
  • Juan Luis Canal, giroak, pianoa, teklatua
  • Marc Vila, perkusioa
  • Antonio Sanchez, perkusioa
  • Chano Dominguez, pianoa
  • Polo Orti, pianoa
  • Unai Gonzalez, giroak 
  • Roberto Fonseca, pianoa, txaloak
  • Enrique Telleria, bandoneoia
  • Agustin Carbonell "El Bola", gitarra, txaloak, kaxoia
  • Mikel Irazoki, gitarra, teklatuak, giroa, koruak
  • Emilio Aragon, harmoniuma, pianoa
  • Luis Delgado, zanfoia

1. - Haurtxo txikia (Hitzak eta doinua: Herrikoiak)

2. - Bautista Bazterretxe (Hitzak eta doinua: Herrikoiak)

3. - Bazkaldurikan bapo bapo + Din don (Hitzak eta doinua: Herrikoiak + Hitzak: C.M. Alberdi-Doinua: Herrikoia)

4. - Urzo xuria (Hitzak eta doinua: Herrikoiak)

5. - Maitia nun zira (Hitzak eta doinua: Herrikoiak)

6. - Ikusten duzu goizean (Hitzak: Jean Baptiste Elizaburu-Doinua: Herrikoia)

7. - Joxe Migelen batela (Hitzak eta doinua: Herrikoiak)

8. - Hara nun diran (Hitzak eta doinua: Jose Maria Iparragirre)

9. - Oriko txoria + Prima eijerra (Hitzak: Roger Idiart-Doinua: Herrikoia + Hitzak eta doinua: Herrikoiak)

10. - Oh Pello Pello (Hitzak eta doinua: Herrikoiak)

11. - Nere sentimendua + Orain kantatuko dut + Madalenara (Hitzak: Antonio Urbieta-Doinua: Herrikoia + Hitzak eta doinua: Herrikoiak + Hitzak eta doinua: Herrikoiak)

12. - Maitia nun zira (Hitzak eta doinua: Herrikoiak)

13. - Hiru damatxo + Behin batean Loiolan (Hitzak eta doinua: Herrikoiak + Hitzak: Bilintx-Doinua: Herrikoia)

14. - Triste bizi naiz eta + Xarmagarria zira (Hitzak: Bilintx-Doinua Herrikoia + Hitzak eta doinua: Herrikoiak)

16. - Miru zuria + Ikusi nuenean (Hitzak eta doinua: Herrikoiak + Hitzak eta doinua: Herrikoiak)

17. - Loriak udan (Hitzak eta doinua: Herrikoiak)

18. - Lili eder bat badut nik (Hitzak eta doinua: Herrikoiak)

19. - Haika mutil (Hitzak: Patri Urkizu-Doinua: Herrikoiak)

20. - Bermeoko portua (Hitzak eta doinua: Herrikoiak)

Grabazioa: Bilbo, Madril, Bartzelona, Lisboa, Santiago (Galizia), Urue˝a, Habana, Lima, Amezketa

Soinu teknikaria: Unai Gonzalez, Asier Ercilla, Orestes, Luis Delgado, Alex Garcia, Luis del Toro, Christopher Farfan, Mikel Fernandez, Jaime Stinus

Moldaketak: Kepa Junkera

kepa junkera > diskografia

>>Infernuko auspoa

Elkar, 1987 (LP)

>>Triki up

Elkar, 1990 (LP)

>>Trikitixa zoom

Karonte, 1991 (LP)

>>Trans-Europe Diatonique

Silex, 1993 (CD)

>>Kalejira al-buk

Elkar, 1994 (CD)

>>Lau eskutara

Elkar, 1995 (CD)

>>Leonen orroak

Elkar, 1996 (CD)

>>Bilbao 00:00h

Resistencia, 1998 (CD)

>>Tricky!

Kaira Productions, 2000 (CD)

>>Kepa Junkera, trikitixa

BBK Fundazioa, 2000 (Liburua)

>>Maren

EMI Odeon, 2001 (CD)

>>K

EMI Odeon, 2003 (CD)

>>K

EMI Music Spain, 2003 (DVD)

>>Athletic bihotzez

Balea Musika Ideiak, 2004 (CD)

>>Hiri

Elkar, 2006 (CD)

>>Etxea

Warner Music, 2008 (CD)

>>Fandango: Provenša Sessions

Hiri Records, 2009 (CD)

>>Kalea

Warner Music, 2009 (CD)

>>Fandango: Habana Sessions

Hiri Records, 2010 (CD)

>>Herria

Warner Music / Hiri Records, 2010 (CD)

>>Ultramarinos & Coloniales

Hiri Records / Warner Music, 2011 (CD)

>>Ipar haizea

Hiri Records, 2012 (CD)