Badok. Euskal Kantagintzaren ataria
Harremanetarako formularioa
Hemen zaude > sarrera > artistak > kepa junkera> Bilbao 00:00h
kepa junkera > Bilbao 00:00h (CD) Resistencia, 1998 (RESCD 065) Iraupena: 109' 32"
  • Kepa Junkera, trikitixa, panderoa, triki kaxa, txalaparta
  • Julio Andrade, kontrabaxua, cuatroa, gitarra espaniarra, gitarra akustikoa
  • Carlos Beceiro, Bragako gitarra, mandolina
  • Andres Bedo, pianoa
  • Xose Manuel Budiño, Galiziako gaita, Irlandako gaita
  • Phil Cuningham, pianoa, Irlandako flauta, akordeoia
  • Luis Delgado, bendirra, kortina, k´rkbs, kalinba, panderoa, edarra
  • Fain Dueñas, darbuka, pandereta
  • Pedro Estevan, edarra, kaxixia, bodhrana, darbuka, triangelua
  • Bela Fleck, banjoa
  • Alasdair Fraser, biolina
  • Pedro Guerra, ahotsa
  • Marie Helene Guillaume, bateria, bibrafonoa
  • Hedningarna
  • Ibon Koteron, alboka
  • La Bottine Souriante
  • Jocelyn Lapointe, tronpeta
  • Benito Lertxundi, ahotsa, gitarra akustikoa
  • Harkaitz Martinez, txalaparta
  • Paddy Moloney, Irlandako flauta
  • Jaime Muñoz, egurrezko flauta
  • Carlos Nuñez, flauta, low whistle
  • Máirtín O´Connor, akordeoia
  • Liam O´Flynn, Irlandako gaita
  • Oskorri
  • Igor Otxoa, txalaparta
  • Luis Pastor, koruak
  • Javier Paxariño, klarinete baxua, saxofoi sopranoa
  • Dulce Pontes, ahotsa, koruak
  • Jose Antoni Ramos, tinplea
  • Sebastian Rubio, bateria, panderoa, kajoia, bonboa, darbuka, kabasa, shakerra, bongoak
  • Tomas San Miguel, teklatuak
  • Xabier Solano, koruak
  • Alaitz Telletxea, koruak
  • Angel Unzu, gitarra akustikoa, gitarra espaniarra
  • Justin Vali, ahotsa, valiha, banbuzko valiha
  • Andre Verreault, tronboia
  • Maider Zabalegi, koruak

1. - Arin Quebec (Musika: Herrikoia, Kepa Junkera)

2. - Del Hierro a Madagascar (Musika Kepa Junkera-Hitzak: Pedro Guerra)

3. - Fasio & lurra-Terra (Musika: Kepa Junkera)

4. - Maitia nun zira? (Musika eta hitzak: Herrikoiak)

5. - Bok-Espok (Musika: Kepa Junkera)

6. - Santimamiñeko fandangoa & ioaeoe (Musika: Kepa Junkera)

7. - Muskerraren balsa & La balso de Combouscuro (Musika: Kepa Junkera)

8. - Justin Lagun (Musika: Kepa Junkera)

9. - Arin-Novo (Musika: Kepa Junkera)

10. - Gesala (Musika: Kepa Junkera)

11. - Gaztelugatxeko Martxa (Musika: Kepa Junkera)

12. - Fali-Faly (Musika eta hitzak: Justin Vali)

13. - Karola de mar (Musika: Kepa Junkera)

14. - Piti & Iturrigorri (Musika: Kepa Junkera)

15. - Loriak udan (Musika: Herrikoia-Hitzak: Bilintx)

16. - Arin-Oskorri (Musika: Kepa Junkera)

17. - Zumaia (Musika: Kepa Junkera)

18. - Sodade (Musika: Luis Motais-Hitzak: Amandio Cabral)

19. - Zugarramurdi dantza (Musika: Kepa Junkera)

20. - Berhueta (Musika: Kepa Junkera)

21. - Tandremo (Musika eta hitzak: Justin Vali)

22. - Nondik jo Maurizia? (Musika: Kepa Junkera)

23. - Arin-Argiñeta & Ortigueira dantza (Musika: Kepa Junkera)

Grabazioa: Elkar estudioa (Donostia), Sincronia estudioa (Madril)

Moldaketak: La Bottine Souriante, Hedningarna, Anton Latxa, Oskorri, Kepa Junkera, Benito Lertxundi

kepa junkera > diskografia

>>Infernuko auspoa

Elkar, 1987 (LP)

>>Triki up

Elkar, 1990 (LP)

>>Trikitixa zoom

Karonte, 1991 (LP)

>>Trans-Europe Diatonique

Silex, 1993 (CD)

>>Kalejira al-buk

Elkar, 1994 (CD)

>>Lau eskutara

Elkar, 1995 (CD)

>>Leonen orroak

Elkar, 1996 (CD)

>>Bilbao 00:00h

Resistencia, 1998 (CD)

>>Tricky!

Kaira Productions, 2000 (CD)

>>Kepa Junkera, trikitixa

BBK Fundazioa, 2000 (Liburua)

>>Maren

EMI Odeon, 2001 (CD)

>>K

EMI Odeon, 2003 (CD)

>>K

EMI Music Spain, 2003 (DVD)

>>Athletic bihotzez

Balea Musika Ideiak, 2004 (CD)

>>Hiri

Elkar, 2006 (CD)

>>Etxea

Warner Music, 2008 (CD)

>>Fandango: Provenša Sessions

Hiri Records, 2009 (CD)

>>Kalea

Warner Music, 2009 (CD)

>>Fandango: Habana Sessions

Hiri Records, 2010 (CD)

>>Herria

Warner Music / Hiri Records, 2010 (CD)

>>Ultramarinos & Coloniales

Hiri Records / Warner Music, 2011 (CD)

>>Ipar haizea

Hiri Records, 2012 (CD)